Sådan kan du få et nyt og skinnende gulv

26 februar 2022
Steffen Pedersen

advertorial

Hvis dit gamle gulv trænger til et nyt og skinnende udseende, så findes der forskellige måder at opnå det på. Alt efter hvor slemt det står til med dit gulv, vil der være løsninger, der passer bedre end andre. Hvis du ikke ved, hvordan du skal få et nyt og skinnende gulv igen, så har vi fundet tre gode bud frem til dig. Hvis du vil vide mere om dette, så læs med herunder. 

gulvafslibning på Fyn

Slib dit gamle gulv

Hvis dit gamle gulv bærer præg af revner og ridser, så kan du prøve at få det slebet. Dette kan du selv gøre, men du kan også hyre en gulvsliber, der kan gøre det for dig. Hvis du selv vil gøre det, så kræver det at du investerer en masse tid og penge idet. Hvis du derimod vælger at søge hjælp, så kan du være sikker på, at gulvafslibningen bliver gjort helt korrekt og pænt. 

Hvis du endnu ikke kender til et gulvfirma, du kan kontakte, så kan vi anbefale at du tjekker https://gulvkanonen.dk/gulvafslibning-fyn/ ud.

Skift det ud

Hvis dit gulv ikke er til at redde, så kan du få det skiftet ud med et helt nyt gulv. Nogle gulvtyper kan du selv lægge, men det anbefales helt klart at du får hjælp af en gulvlægger. En gulvlægger er uddannet og erfaren med at skifte og lægge nye gulve. Kontakt derfor en gulvlægger der kan hjælpe dig med dit gulvprojekt. 

Overfladebehandling

Det kan være en god ide at behandle dit gulv med enten olie, voks eller lak. Dette gøres typisk i forbindelse med gulvslibning, når gulvet er slebet og rent. Her kan det også være en god ide at forhøre dig hos et gulvfirma omkring, hvilken type overfladebehandling, der vil passe bedst til dit gulv. Et gulvfirma kan også svare på andre eventuelle spørgsmål du måtte have.