Kan man være bekendt at bytte Georg Jensen Daisy smykker?

28 marts 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Der er mange ting, som man bliver nødt til at bytte, hvis der er tale om tøj, som man skal bruge.

Hvis noget for eksempel er for stort, så kan man jo ikke forvente, at man bliver større, for er man ikke længere i voksealderen, så er det næppe så sundt at blive større – medmindre det er muskler.

Så kan det være, man har fået en gave, som man ikke rigtig ved, om det er essentielt for en at eje eller ej, men den kan dog bruges, og så gider man ikke spilde tid på at finde en i en anden udgave eller undersøge markedet for, hvad der ellers findes.

Nogle mennesker gider ikke besværet ved at skulle have noget byttet, fordi det kan være for besværligt, og det trods alt er bedre med en fugl i hånden end de ti på taget, da der kan gå en masse galt.

Men hvad gør man så, hvis man ikke bryder sig om de smykker af kollektionen Georg Jensen Daisy, som man har fået?

Georg Jensen Marguerit, Georg Jensen Daisy

Om nødvendigt må man dog bytte de Georg Jensen Daisy smykker

Det er lidt en speget sag, for giveren har nok gjort en del ud af at vælge lige de her smykker, og de har nok ikke været helt billige, men omvendt er smykker jo noget, der siger noget om personen, der bærer dem; så selvom de passer i størrelsen, så kan det være, at designet ikke tiltaler en.

Heldigvis kan man håbe på, at der er noget i kollektionen, som der siger en noget mere, så man kan bytte i den afdeling, så man ikke går hen og vælger noget helt nyt.

Det er jo ikke det samme som at give en gave væk, hvilket ikke er velset i Danmark blandt andet, så en bytning er dog bedre end sælge smykket.