Hvordan ender du ved den helt rette bedemand?

07 oktober 2021
Cecilie Mortensen

advertorial

Det at miste er noget, de færreste kan forberede sig på. Derfor kan planlægningen af en begravelse også være noget af en mundfuld. For lige pludselig skal du forholde dig til valg af kiste eller urne, gravsten, dødsannoncer og mange andre praktiske opgaver. Heldigvis er der god hjælp at hente, når en bedemand hyres til at hjælpe. Spørgsmålet er selvfølgelig bare, hvordan du ender ved den helt rette. Det finder du lidt forskellige bud på her. 

Tips til at havne ved den rette bedemand 

Hvornår kan du få fat i bedemanden? 

En første ting du kan bide mærke i er, hvornår du kan få fat i din kommende bedemand. For der vil selvfølgelig være skæve tidspunkter eller ugedage, hvor en bedemand skal hyres. Tilgængelighed kan derfor også være med til at afgøre, om du havner ved den rette.

Går bedemanden op i dine ønsker til afskeden? 

Som pårørende har du formentlig ønsker eller andet til den sidste afsked. Du bør derfor også være opmærksom på, om du havner ved en lyttende og forstående bedemand, som kan gribe boldene på det, du lufter for vedkommende. 

Undersøg hvordan bedemanden kan aflaste dig

Det kan være noget så overvældende at planlægge en begravelse. Der er nemlig mange forskellige valg, der skal træffes. Derfor kan du også overveje, om ikke du skal gå med en bedemand, som kan hjælpe med præcis de opgaver, du ikke har lyst eller overskud til at stå med. Du kan derfor også bruge lidt tid på at gennemgå opgaverne med bedemanden, så der er lavet en god forventningsafstemning fra start. 

Hvis du vil have et bud på en bedemand, du kan række ud til, så er Auning Begravelsesforretning et godt bud. Her vil du helt sikkert opleve, hvordan du kommer i ekstra gode hænder fra start til slut: http://auning-begravelsesforretning.dk/.