Hvor kan jeg få hjælp til VVS arbejde i Roskilde?

06 april 2020
Astrid Pedersen
Hvor kan jeg få hjælp til VVS arbejde i Roskilde?

Er du bosiddende i Roskilde eller omegn, og har du brug for assistance i forbindelse med renovering af badeværelse, bør du finde en autoriseret VVS installatør i nærheden af bopælen på den måde har du ikke langt til din VVSer, skulle du få brug for at holde et møde omkring dine planer for badeværelset uden at hverken du eller din autoriserede VVS installatør skal køre så langt. Dette giver et bedre fundament for et tæt og frugtbart samarbejde. Du kan således roligt vælge en dygtig og erfaren VVSer med base i Roskilde – for eksempel Erik Petersen’s Eftf..

Hvem er Erik Petersen’s Eftf.?

Erik Petersen’s Eftf. er din autoriserede VVS installatør i Roskilde, ejet og drevet af autoriseret VVS installatør John Holm. Hos Erik Petersen’s Eftf. kan du få udført alt hvad der handler om VVS og blikkenslager arbejde, når du skal have renoveret dit badeværelse eller ombygget dit køkken. Erik Petersen’s Eftf. har mere end 25 års erfaring i branchen, og bygger denne erfaring på årevis med praktisk arbejde inden for VVS og blikkenslager virksomheden.

Hos Erik Petersen’s Eftf. finder du udelukkende veluddannede og faglærte VVSere og blikkenslagere, som står klar til at udføre VVS arbejde i din bolig, uanset om du bor i hus eller lejlighed. Og så arbejder Erik Petersen’s Eftf. med utroligt kundevenlige priser, så at du kan få udført professionelt og autoriseret VVS arbejde i dit hjem uden at det kommer til at koste dig en mindre formue – og uden at du samtidig skal give køb på den solide kvalitet.

Erik Petersen’s Eftf. er medlem af TEKNIQ garanti ordningen, hvilket sikrer at du som kunde modtager et slut resultat der overholder alle gældende standarder og regulativer. Du kan læse mere om John Holm og Erik Petersen’s Eftf., og kontakte din lokale VVS installatør, på https://www.johnvvs.dk/