Husk gulvservice, når boligen skal renoveres

02 september 2020
Astrid Pedersen

Når boligen skal sættes i stand er det vigtigt at lægge en udførlig plan for de tiltag som skal udføres. På den måde kan du skabe dig et overblik over de enkelte opgaver samt rækkefølgen for disse. Og så er det meget nemmere at booke håndværkerne ind på en måde som giver mening for arbejdets udførelse.

Glem ikke trægulvet når du planlægger renovering

Du har sikkert allerede drømme om nye farver på væggene i stuer og værelser, og måske endda en modernisering af badeværelset eller en ombygning af dit køkken. Er din bolig belagt med lækre, massive trægulve bør du dog endelig ikke glemme disse.

Langt de fleste trægulve bliver med tiden slidt i en grad som nødvendiggør en gulvafslibning og en ny efterbehandling hvis de skal fremstå smukke og ensartede. Måske har du ikke lagt mærke til slitagen i dit gamle trægulv, da denne er opstået over en årrække. Men når først væggene står skinnende blanke med frisk maling, og det øvrige træværk stråler om kap med de nyligt hvidtede lofter, vil slitagen i trægulvet fremstå særligt tydelig. Og så er det for sent at gøre så meget ved det.

Afslibning af gulve skal nemlig ideelt set foregå før maling af vægge. Ellers risikerer du at slibestøvet sætter sig i den friske maling – og så er det væggene som fremstår snuskede og grimme!

Få professionel hjælp til gulvservice

Den gode nyhed er at en gulvafslibning med tilhørende efterbehandling ikke behøver at koste spidsen af en jetjager eller tage alverdens tid. Hos dit lokale gulvfirma DBF Gulvservice kan du med sikkerhed finde en dygtig og erfaren gulvmand som gerne vil kigge forbi og give dig et skarpt tilbud på afslibning af gulve.

Du kan læse mere om afslibning og efterbehandling af gulve , og kontakte DBF Gulvservice direkte, via virksomhedens hjemmeside dbf-gulvservice.dk