Forkæl dine hvide vægge med fototapet

28 april 2019
Anne-Mette Hansen
Forkæl dine hvide vægge med fototapet

Er dine vægge lidt kedelige at se på? Mangler der farver og liv i dit rum? Med fototapet kan du skabe dramatiske, dragende, sjove og utrolig smukke omgivelser i dit hjem. 

Hvilket fototapet skal du vælge?

At vælge et tapet med fotomotiv er mindst lige så svært som at vælge den rette farve maling. Du kan vælge nogle af de nedenstående slags fototapeter for at skabe et bestemt udtryk eller en bestemt stemning. Det handler om, hvad du kan lide at se på og omgive dig selv med.

1. Mursten – skab et nordisk udtryk med tapet på væggen, der ligner helt autentiske mursten. 

2. Rejser – lev dig ind i storbyens fantastiske omgivelser og fart. Eller drøm dig kloden rundt med et verdenskort. 

3. Natur – oplev natur og vilde farver indefra din stue, lev dig ind i junglen og fornem en ro. 

4. Kunst – lav hele væggen til et levende maleri, der sætter tankerne i gang. 

5. Livet – en væg fuld af citater, bøger eller mennesker skaber liv i dit rum. 

6. Transport – fede biler, gamle sejlskibe, toge eller luftballoner. Skab en sjov og anderledes stemning i herreværelset.

7. Børnetapet – lad dit barn omgive sig med en farverig og omsluttende verden af dinosaurer eller søde tegneseriefigurer. 

Hvor kan du købe fototapet?

Besøg Sohu Shop, og find et væld af smukt fototapet til hele huset. Sohu Shop tilbyder flotte fototapeter i kategorier som mursten, rejsende, kunst, natur og meget mere. Alle tapeter er af høj kvalitet og lette at sætte på din væg.

Når du bestiller tapet ved Sohu Shop, får du altid hurtig levering inden for 1-2 dage, fri fragt ved køb over 500 kr. og 100 % tilfredshedsgaranti. Besøg deres hjemmeside, og opdag de mange farvestrålende og levende fototapeter. Et tapet med fotomotiv er også en god gave idé, da der er noget for enhver smag, til enhver stemning og enhver livlig stil.