Fodboldrejser til Premier League – årets hit for fodbold fans

30 juni 2021
Astrid Pedersen

Er du en af de mange danske fodboldentusiaster som foruden en dansk favoritklub også er fan af en eller flere af de store britiske fodboldklubber? Så ser du sikkert med spænding frem til Premier League.

Datoerne for de enkelte kampe i Premier League 2021 – 2022 er netop blevet offentliggjort, og turneringen skydes i gang fredag den 13. august. Så hvis du skal til Storbritannien og se en eller flere kampe er det nu du skal planlægge din tur. Og her kan du med fordel vælge en fodboldrejse.

Forkæl dig selv med fodboldrejser til Premier League

Den ultimative oplevelse for en ægte fan af britisk fodbold må være at se sit favorit hold spille på hjemmebane i den hæderkronede britiske turnering Premier League.

I Premier League tørner alle de store klubber sammen på de flotte stadions i Storbritannien. Uanset om du drømmer om et par timer i selskab med Manchester United FC på Old Trafford Stadium i byen Manchester, eller om dit hedeste ønske er at brøle med på ”You’ll Never Walk Alone” med over halvtreds tusind andre tilskuere på lægterne når spillerne i Liverpool FC entrer Anfield stadium, kan du gøre drømmen til virkelighed og få ønsket til at gå i opfyldelse med hjælp fra Fodboldpakker.dk.

Fodboldpakker.dk er Danmarks største arrangør af fodboldrejser. Med Fodboldpakker.dk kan du komme til at opleve de vigtigste kampe i Premier League fra de bedste pladser på de respektive stadions. Du vil kunne nyde din fodbold ferie i fulde drag uden at skulle tænke på hverken logistik, indkvartering eller forplejning.

Fodboldpakker.dk har mange års erfaring i at sammensætte færdigpakkede fodboldrejser til Storbritannien i almindelighed og Premier League kampene i særdeleshed. Med Fodboldpakker.dk får du en rejse arrangør, som kender territoriet ud og ind, og som er eksperter inden for fodboldrejser. Læs mere og bliv klogere på Fodboldpakker.dk.