Find de nærmeste synshaller i Tønder

23 februar 2020
Astrid Pedersen
Find de nærmeste synshaller i Tønder

Er du i besiddelse af en eller flere personbiler, skal du være opmærksom på, at disse skal synes med jævne mellemrum. Dette syn foregår i en godkendt synshal, af motorsagkyndige som har autorisation til at lade din bil bestå eller dumpe testen, og til at udfylde den til synet hørende syns attest.

Hvor ofte skal min bil til syn?

Hvis du netop har købt din bil spritny fra forhandleren, skal du til det første syn med bilen om fire år. Her efter skal bilen synes en gang hvert andet år. Har du lavet aftale herom med din synshal, vil du modtage en indkaldelse til syn, når dette bliver aktuelt. Undlader du at få bilen synet hvert andet år, kan du risikere at få klippet dine nummerplader og modtage en venlig hilsen i form af en klækkelig bøde.

Hvorfor skal min bil synes?

Det er lovpligtigt at få synet sin bil som beskrevet ovenfor ved det der kaldes periodisk syn. Ved et syn godtgøres det, at bilen er i forsvarlig stand, og opfylder de af loven foreskrevne krav om sikkerhed og miljøvenlighed. På den måde kan man sikre, at de biler, som kører rundt på de danske veje, hverken udgør en sikkerheds eller sundhedsmæssig risiko for føreren eller omgivelserne. Bilen får for eksempel målt niveauet af dens udledning af giftige stoffer i udstødningen, og såvel styretøj som bremser gennemgås minutiøst.

Hvor finder jeg de bedste synshaller i Tønder?

Hvis du leder efter et sted, hvor du kan få synet din personbil i Tønder, kan du med fordel benytte LB Bilsyns synshaller i Tønder. Her er faciliteterne særligt gearede til syn af private personbiler og varebiler på op til 3500 kg. LB Bilsyns synshaller i Tønder er beliggende på Nordre Landevej, og du kan bestille tid til et bilsyn via hjemmesiden lb-bilsyn.dk