Find de bedste gulvafslibning priser online

05 april 2020
Astrid Pedersen
Find de bedste gulvafslibning priser online

Er du træt af at kigge på dit gamle, slidte trægulv? Er du nødt til at have sko på inden døre, fordi splinterne i det tørre træværk river dine fødder til blods og dine strømper og sokker til trevler? Og kan du ikke få gulvet pænt, uanset hvor meget du end skurer og skrubber det med særlige sæber?

Så har dit gulv med stor sandsynlighed nået et stadie af slitage, hvor kun en gulvafslibning kan genskabe den før så smukke og ensartede overflade. Og så bør du kontakte en dygtig gulvmand, som kan hjælpe dig med dette projekt.

Hvorfor skal jeg lade mit gulv afslibe?

Måske har du overvejet, om ikke det ville være nemmere med et gulv af cement eller beton – eller måske epoxy – som er både mere rengørings venligt og slidstærkt, og en del mere modstandsdygtigt over for ridser og skrammer. Men her skal du tænke på, at dine stuer og værelser ikke blot får et markant anderledes visuelt udtryk, hvis du skifter det hyggeligt trægulv ud med en sterilt epoxy belægning eller med en rå og urbant udseende beton eller cement ditto. Rummet vil også få en ganske anderledes akustik.

Du vil sandsynligvis være nødt til at dække det nye gulv af med tæpper for at forhindre rungen og genlyd i din bolig. Og når først du har overhældt dit trægulv med beton eller epoxy, kan du ikke få det tilbage. Så du bør virkelig tænke dig om inden du skrider så drastisk til handling.

I stedet kan du bede en dygtig og erfaren gulvmand give gulvet en grundig og effektiv gulvafslibning med en tilhørende efterbehandling. Du vil blive overrasket over hvor stor en forskel det kan gøre. Og så er det en langt billigere og mere enkel løsning end at støbe et helt nyt gulv.

Hvem kan hjælpe mig med en grundig gulvafslibning?

Du kan altid få et tilbud på en effektiv gulvafslibning med en tilhørende efterbehandling hos din lokale gulvmand. Denne efterbehandling vil typisk bestå af enten sæbe, lud, lak, maling eller olie, alt efter dit temperament og dine ønsker i forhold til fremtidig vedligeholdelse. Olie og sæbe behandlede gulve er generelt lidt mere krævende end lakerede eller malede gulve, som så til gengæld i højere grad forsegler træværket. Din gulvmand vil altid kunne vejlede og rådgive dig omkring dit valg af efterbehandling.

Du kan læse meget mere om gulvafslibning på gulvkanonen.dk