Få hjælp til valg af håndkøbsmedicin på apotek i Randers

31 august 2021
Astrid Pedersen

Lider du af lejlighedsvis let hovedpine eller smerter forårsaget af muskel spændinger? Så kan du muligvis klare dig uden at skulle til lægen og have udskrevet receptpligtig medicin. Du vil nemlig med stor sandsynlighed nøjes med smertestillende medicin som kan fås i håndkøb.

Hvad re håndkøbsmedicin?

Håndkøbsmedicin er en fælles betegnelse for medikamenter som ikke behøver en recept. Der kan for eksempel være tale om milde smertestillende midler og hovedpinepiller, let allergi medicin og antihistaminer samt midler mod forstoppelse, diarre og andre lignende problemer med fordøjelsen.

Hvor skal jeg købe min håndkøbsmedicin?

Hvis du har brug for håndkøbsmedicin bør du købe det på apoteket, eller i et af dit lokale apoteks håndkøbsudsalg. På den måde er du sikker på at få håndkøbsmedicin i top kvalitet. Og vælger du at købe dine håndkøbs produkter på et apotek er du samtidig sikret den bedste rådgivning og vejledning omkring de enkelte medikamenter.

Find medicin til håndkøb i Randers

I Randers finder du tre apoteker, nemlig Randers Jernbane Apotek, Apoteket Thorsbakke og Langå Apotek. På hver af de tre apoteker finder du dygtige og veluddannede personaler i form af farmaceuter og farmakonomer som står parat til at hjælpe dig med at vælge den helt rigtige håndkøbsmedicin.

Når du køber medicin i håndkøb i Randers på et af de tre lokale apoteker kan du få den bedste og mest kvalificerede rådgivning når det handler om dosering og indtag af din håndkøbsmedicin. Personalet ved alt hvad der er værd at vide om effekter og bivirkninger af håndkøbsmedicin.

Hvis du oplyser apotekeren om eventuel anden medicin du tager, for eksempel læge ordineret medicin, vil farmaceuten eller farmakonomen samtidig kunne informere om eventuelle kontra indikationer. Og du vil altid kunne få anvist alternativer til den valgte håndkøbsmedicin, skulle der vise sig at være utilsigtede bivirkninger.

Find håndkøbsmedicin i Randers på randersjernbane.apotekeren.dk