Få fat på den bedste freelance tekstforfatter

05 april 2021
Astrid Pedersen

Har du netop åbnet for en digital salgskanal i form af en online shop, og drømmer du om at øge dit salg via denne? Så bør du sørge for at kunne skille dig ud blandt de mange konkurrerende webshops fra dag et.

Det handler først og fremmest om at kunne blive fundet af de potentielle kunder, og at kunne fastholde dem så du øger chancen for et salg. Og dette gøres allerbedst gennem fængende tekster på dine sider.

Kan jeg selv skrive tekst til min hjemmeside?

Du kan selvfølgelig godt selv kaste dig ud i opgaven med at skrive tekster til alle sider i din webshop. Du er bare ikke garanteret gode resultater når du selv forestår denne opgave – især ikke hvis skrivning og tekstarbejde ikke er blandt dine hoved kompetencer.

Det at skrive god tekst til hjemmeside er en særlig disciplin som kræver kendskab til hele det område inden for online marketing som kaldes SEO. SEO står for Search Engine Optimization – eller søgemaskineoptimering på dansk – og er betegnelsen for en række tiltag som, groft sagt, skal få din webshop til at gøre sig bedre over for Google.

Når en hjemmeside eller en online shop er SEO optimeret vil den have langt større chancer for at blive fundet på Google. Er din webshop således optimeret med de bedste SEO tekster vil du øge sandsynligheden for at få de rette besøgende i webshoppen, og dermed også for en højere konverterings rate.

Derfor bør du have fokus på at få udfærdiget SEO tekster til samtlige sider i din webshop, såvel kategori sider som produkt sider. Og til det formål er det en god idé at få fat på en dygtig og erfaren SEO skribent eller tekstforfatter.

Hvor finder jeg en fremragende freelance skribent?

Hos digital marketing bureauet Wordpens kan du altid finde en dygtig freelance skribent – læs mere på wordpens.com