Få et stærkere helbred med massage

11 november 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Måske bruger du primært massage som en slags luksus ved særlige lejligheder. En der er flere gode grunde til at inkorporere massage som en fast helbredsfremmende rutine på linje med motion og sund kost.

Fysiurgisk massage kan afhjælpe spændinger

Ofte skyldes smerter i hoved, nakke, ryg og lænd spændinger som har sat sig i musklerne. Manglende fysisk aktivitet, en dårlig arbejdsstilling eller uhensigtsmæssige gentagen bevægelser i det daglige kan medvirke til opbygning af spændinger og myoser som trækker kroppen skæv.

Du vil kunne mærke konsekvenserne i form af hovedpine eller smertefulde spændinger i kæben. Du risikerer også ubehagelige tilstande så som indeklemt iskias nerve, piriformis syndrom eller i værste fald en diskusprolaps.

Derfor handler det om at forebygge ved hjælp af træning, variation i din siddestilling – og så regelmæssig terapi, for eksempel massage.

image

Få massage mod stress

Når du er stresset kan din krop lide under det. centralnervesystemet er indrettet på en måde så det sætter kroppen i alarmberedskab når denne er under stress påvirkning.

Dette er formålstjenligt i tilfælde af akut truende situationer. Men kroppen kan ikke holde til at køre i så højt gear hele tiden. Og derfor kan den have brug for et pusterum i ny og næ så den kan nulstille sig.

Til dette formål er en times massage særdeles velegnet. Under massagen stimuleres kroppen til at frigive endorfiner og oxytocin som giver en følelse af velvære og det sympatiske nervesystem en velfortjent pause. Med regelmæssig massage kan du komme de fysiske stress symptomer til livs, og opnå mere overskud i hverdagen.

Hvor kan jeg få en god massage i Odense?

Leder du efter en dygtig og veluddannet massør i Odense, som kan hjælpe dig af med dine spædninger, kan du finde hvad du søger hos Klinik Velvære. Du kan læse mere, og booke tid til massage, via klinikkens hjemmeside på https://klinik-velvaere.dk/