Få assistance til VVS opgaver på Amager

05 april 2021
Astrid Pedersen

Er du og din familie vokset ud af den trange bylejlighed, og er I derfor flyttet i eget hus? Så er det blot at ønske tillykke. Det er herligt at få foden under eget bord, og måske endda adgang til egen have. Men der følger også en del forpligtelser med når man sådan går hen og bliver husejer.

Du skal være forberedt på at du ikke bare kan ringe til viceværten hvis der opstår problemer med de faste installationer i boligen. Dette gælder såvel for gas og vand som for elektricitet. Derfor er det en god idé at skabe kontakt til dygtige håndværkere og autoriserede fagfolk i lokal området som kan hjælpe med at bringe eventuelle defekter i orden hvis de skulle opstå.

Det drejer sig for eksempel om en autoriseret elektriker eller el installatør, en autoriseret kloakmester – og en autoriseret VVS installatør.

Hvornår skal jeg kontakte en autoriseret VVS installatør?

En autoriseret VVS installatør kan hjælpe dig hvis du for eksempel skulle opdage en læk på et vandrør i boligen, eller hvis der pludselig ikke er nogen varme i radiatoren. VVS manden er nemlig autoriseret til at udføre arbejde på det der kaldes de faste VVS installationer i boligen – det vil sige de elementer som ikke kan skrues løs og tages med ud af bygningen.

Selv om man måske ikke skulle tro det er VVS arbejde nemlig forbundet med relativt stor risiko. Der kan opstå alvorlige skader hvis du selv fifler med de faste installationer, eller bare lader stå til. Opdager du et sprunget vandrør er det således bare om at få taget kontakt til det lokale VVS firma så hurtigt som muligt så skaden i videst muligt omfang kan begrænses.

Er du bosiddende på Amager kan du trygt vælge Claus A. Axmark VVS som din faste VVS mand – læs mere på https://caavvs.dk/