Den rette facadedør sætter prikken over i’et på dit hus’ udseende

30 juni 2022
Emilie Jacobsen

editorial

Selvom du måske ikke lige tænker over det, er døren en vigtig del af din facade. Den er det, der er med til at fuldende facaden, så den får det helt rigtige look. Når du skal have en ny facadedør, er det derfor heller ikke helt lige meget, hvilken du vælger. Der bør du bruge noget tid på at finde frem til den helt rette dør til dit hus. 

Det er for eksempel ved at vælge en facadedør, der passer til stilen på din bolig. Har du en historisk bolig, skal du selvfølgelig finde en dør, der passer til det. Har du en moderne bolig, kræver det en helt anden form for dør. 

Et af de steder, hvor du har mulighed for at finde facadedøre til stort set alle former for huse, er webshoppen klarvinduer.dk. Vil du spare nogle penge, kan du ofte være heldig at finde et facadedøre tilbud hos dem. Det gør det lige lidt billigere at købe en dør. I forvejen er det dog meget billigt, da du selv måler op til din dør og monterer den, når du handler hos klarvinduer.dk. Det sparer dig for mange penge. 

facadedøre

Hvor meget glas skal der være i din dør? 

Din facadedør er en oplagt mulighed for at lukke mere lys ind i din bolig. Det er dog meget forskelligt, om det er noget, du har lyst til. Hvis du bor ud til et befærdet område, har du jo ikke lyst til, at folk skal kunne se ind i din bolig. En løsning kan være, at du får sat ornamenteret eller kura glas op. Dermed slipper du for nysgerrige blikke, samtidig med at du stadig får masser af lys. 

Har du slet ikke lyst til at have glas i din dør, kan du dog også sagtens undgå det. Du kan finde flere former for massive døre hos klarvinduer.dk.