Camoufler dig bag solfilm på bilen

30 oktober 2020
admin

Solfilm biler – a’ hva’ for noget? 

Måske tænker du; hvad er det nu lige, at solfilm biler kan? Det produktet kan, er at det kan skygge ind til naboen. Måske bor du i rækkehus og kender til det, hvor man ville ønske, at man var lidt afskærmet indtil naboen? Man ligger måske og solbader eller har besøg af vennerne, hvor man gerne bare vil snakke lidt privat, uden at folk hører det hele. 

Det er desværre ikke noget solfilm kan klare. Men når det kommer til et andet sted, hvor du også bruger sindssygt meget tid, kan solfilmen godt lade sig gøre. Og gæt hvor? I din kære, dyrebare bil.

Så selvom man måske ikke kan lægge solfilm over hele ens have, så bruger man også sindssygt meget tid undervejs i bilen og på vejene – endda offentlige steder, er også tit steder, man befinder sig, når man transporterer sig selv med bil. Og her kan solfilmen blive din bedste ven! 

Bliv afskærmet fra offentligheden 

Med solfilm biler kan du beskytte dig selv og ikke mindst din familie for alle folks blikke, når det kører rundt omkring. Ikke fordi at folk måske kigger direkte ind i bilen, men især hvis du kører i indre København eller noget andet, hvor trafikken måske også går lidt langsomt, kan folk og forskellige cyklister nå og kigge ind.

Og en anden, der også kan kigge ind, det er tyven. Det er derfor ikke kun offentligheden, du afskygger for – også alle de andre uvedkommende, du kan møde på din vej. 

Ikke blot praktisk men også cool

Udover det praktiske i solfilmen, er solfilm til biler også et cool og råt udseende til en bil. Selvom det praktiske spiller ind, når man tilvælger accessories til sin bil, gør det jo heller ikke noget, at bilen samtidig ser cool ud.