Billig varme med Mitsubishi varmepumper

12 juli 2020
Astrid Pedersen

Er du med på den grønne omstilling, og overvejer du derfor at skifte fyret ud med en varmepumpe? Så kan du roligt læse med her.

Hvilken type varmepumpe passer til min bolig?

Du kan grundlæggende vælge imellem to forskellige typer varmepumpe: En luft til vand varmepumpe eller en luft til luft varmepumpe. Varmer du dit hus op ved hjælp af vandradiatorer, hvis cirkulationsvand varmes op af et fyr, er en luft til vand varmepumpe den oplagte løsning for dig.

Med en luft til vand varmepumpe kan du opnå langt højere effektivitet i forhold til opvarmning af såvel cirkulationsvand som forbrugsvand i din bolig. Dette betyder at du slipper langt billigere når det handler om udgifter i forbindelse med opvarmning.

Du kan med en luft til vand varmepumpe sagtens tage lange varme bade og fyre godt op for varmen i de kolde vintermåneder uden at få dårlig samvittighed over for husholdningens budget eller miljø og klima. En luft til vand varmepumpe er nemlig meget mere energi effektiv – og dermed en del mere miljø og klima venlig – end et gammelt udtjent fyr.

Hvor kan jeg købe Mitsubishi varmepumper i Solrød?

Er du bosiddende i Solrød eller nærmeste omegn kan du lige så godt vælge en forhandler af Mitsubishi varmepumper i nærheden af dig. En sådan finder du i Dansk Varme ApS, som har til huse i Herlev. Dansk Varme ApS hjælper dig gerne med at vælge den rette luft til vand varmepumpe fra Mitsubishi som passer præcis til boligens behov, både hvad angår familiens forbrug og husets størrelse. Du kan også få hjælp til montering og installering af din nye Mitsubishi luft til vand varmepumpe hos Dansk Varme ApS, som også gerne giver en hånd med når du skal søge om energi tilskud til indkøb og opsætning af varmepumpe.

Du kan læse mere om de lækre Mitsubishi varmepumper og Dansk Varme ApS på hjemmesiden danskvarme.dk